Deformatiemeting

Tijdens grondwerkzaamheden, zoals graven of heien, kan de ondergrond instabiel worden of gedeeltelijk verzakken. Hierdoor kan een gebouw, pand of kunstwerk schade oplopen. M&L maatvoeren en landmeten kan preventief een deformatiemeting uitvoeren. Met een deformatiemeting brengen we veranderingen in hoogte in kaart. Het opzetten en uitvoeren van een deformatiemeting is maatwerk. M&L is de specialist op het gebied van deformatiemetingen.

Precieze deformatiemeting door M&L

De professionals van M&L begrijpen het belang van betrouwbare metingen. We starten onze deformatiemeting daarom altijd met een nulmeting. Vanaf dit startpunt voert M&L periodiek een nieuwe deformatiemeting uit en brengt de resultaten overzichtelijk in kaart. We registreren niet alleen de meetgegevens; we denken ook actief met u mee. Samen met u bespreken we de risico’s en zoeken we naar passende en betaalbare oplossingen om eventuele schade te voorkomen.

M&L: professionals in werk op maat

M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
foto 4d
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.