Hoogtemeting

Een groot deel van ons land ligt onder zeeniveau. Weten wat de exacte hoogte van een terrein is, is daarom voor bebouwing van groot belang. Een nauwkeurige hoogtemeting kan hierbij een belangrijke rol spelen. M&L maatvoeren en landmeten voert uiterst betrouwbare hoogtemetingen uit. U kunt vertrouwen op de vakkennis van M&L.

Nauwkeurige hoogtemeting door M&L

De landmeters van M&L hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van hoogtemetingen. Meestal starten we onze meting bij een hoogtebout uit het NAP netwerk van Rijkswaterstaat. Door middel van waterpassing brengen onze specialisten de hoogte naar het terrein. M&L vindt het belangrijk dat alle gegevens zo exact mogelijk zijn. Daarom meten we altijd door naar een tweede NAP bout. Zo bent u verzekerd van een uiterst nauwkeurig resultaat.

De landmeters van M&L gebruiken voor iedere hoogtemeting de meetmethode en meetapparatuur die het beste bij uw vraag past. Als de hoogtemeting de hoogste nauwkeurigheid eist, gebruiken onze specialisten een digitaal waterpasinstrument met invar baak. De invar baak is een ondeelbare baak van rek- en krimpvrij materiaal. Hiermee garanderen wij extreme nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze hoogtemeting. M&L begrijpt hoe belangrijk werk op maat voor u is.

M&L: professionals in werk op maat

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van hoogtemetingen? M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
foto 4c
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.