Landmeten

M&L maatvoeren en landmeten begrijpt het belang van betrouwbare landmetingen die aansluiten op uw planning en budget. Onze ervaren landmeters zijn een vertrouwd gezicht voor overheden, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, constructeurs en architecten. Kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit tegen een scherpe prijs, dat zijn de drijfveren achter onze organisatie. U kunt vertrouwen op de professionaliteit en precisie van M&L.

Nauwkeurig landmeten door M&L

De landmeters van M&L maatvoeren en landmeten voeren uw meetwerkzaamheden uiterst zorgvuldig uit. Of het nu gaat om digitaal inmeten van terreinen, grensbepalingen en revisiemetingen, deformatiemetingen of 3D gevelmetingen voor de herbestemming van een gebouw. Onze specialisten registreren niet alleen de meetgegevens; zij denken ook actief met u mee.

Door gebruik te maken van moderne technieken en technisch geavanceerde meetinstrumenten voor iedere specifieke opdracht, garanderen wij absolute nauwkeurigheid. M&L maatvoeren en landmeten werkt met instrumenten als GPS/GNSS, Total station en waterpasinstrumenten. M&L maatvoeren en landmeten is dé specialist voor al uw landmetingen.

Van situatiemeting tot deformatiemeting

Landmeten (geodesie) is een breed vakgebied. De landmeters van M&L zijn gespecialiseerd in:

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
foto 4
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.