Maatvoeren ankers

M&L maatvoeren en landmeten weet hoe belangrijk werk op maat voor u is. Nauwkeurigheid en precisie, daar draait het om in ons vakgebied. M&L is specialist in het maatvoeren van ankers. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Exact maatvoeren van ankers

In veel gebouwen zitten stalen kolommen. Soms zijn de kolommen verscholen, maar vaak zijn ze duidelijk zichtbaar. Deze kolommen moeten exact op de goede plek staan, zodat liggers de kolommen met elkaar kunnen verbinden. Om de kolommen aan de fundering te bevestigen, worden ankers op de juiste plaats gesteld. M&L maatvoeren en landmeten zet per anker twee richtlijnen uit. Hiermee is een hoge nauwkeurigheid gegarandeerd. M&L denkt graag een stap verder.

M&L: professionals in werk op maat

Een betrouwbare maatvoering staat aan de basis van elk bouwproces. M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
foto 7
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.