Maatvoeren

Of het nu gaat om de bouw van een enkel woonhuis of van een volledig nieuwe wijk, de nieuwbouw van een verpleeghuis, uitbreiding van een parkeergarage, herbestemming van een monumentaal gebouw of de verbouwing van uw kantoorpand: een betrouwbare maatvoering staat aan de basis van elk bouwproces. M&L maatvoeren en landmeten levert precieze meetgegevens voor uw toekomstige en bestaande bouwlocaties.

Maatvoeren door M&L

Door de grote hoeveelheid geprefabriceerde elementen in een bouwproces, is het belangrijk dat alle onderdelen exact op elkaar aansluiten. Dit vereist een betrouwbare en nauwkeurige maatvoering. De maatvoerders van M&L maatvoeren en landmeten verzorgen dagelijks precieze meetgegevens op diverse bouwplaatsen door heel Nederland.

De specialisten van M&L werken efficiënt. Onze professionele maatvoerders werken altijd samen met een assistent. Hierdoor kunnen wij snel werken, zijn we flexibel én kunnen we de hoogste nauwkeurigheid garanderen. Desgewenst toetsen wij uw tekeningen en geven wij advies over de nauwkeurigheid op het gebied van maatvoering. Samen met u proberen wij de faalkosten te verminderen. M&L maatvoeren en landmeten denkt graag een stap verder.

Van hoofdmaatvoering tot maatvoering op detail

Een nauwkeurige en snelle maatvoering biedt een handvat voor uitvoering en controle achteraf. De maatvoerders van M&L maatvoeren en landmeten zijn gespecialiseerd in:

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
foto 7
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.