M&L maatvoeren en landmeten

Ieder meetwerk heeft zijn charme. M&L maatvoeren en landmeten is het bureau voor al uw landmeetkundig werk. We hebben bewust gekozen voor deze specialisatie. Want alleen dan kun je je onderscheiden op het gebied van kennis, kunde, ervaring en precisie.

Maatvoerders en landmeters

M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Onze gespecialiseerde maatvoerders en landmeters genieten van het buitenwerk. U kunt vertrouwen op hun vakmanschap. Omdat we niet werken vanuit een groot kantoor, kunnen we flexibel inspelen op elke vraag: van kleine werken op een particuliere bouw tot grote opdrachten zoals de nieuwbouw van een verpleeghuis.

Al meer dan vijftien jaar M&L

Op 1 augustus 2003 is M&L maatvoeren en landmeten gestart. Vanaf nul druppelden langzaam de eerste werken binnen. Nu, meer dan vijftien jaar verder, zijn we trots op wat we bereikt hebben. Dankzij onze ervaring, doorzettingsvermogen en kwaliteit kunnen we volledig onafhankelijk en gezond naar de toekomst kijken.

Diensten M&L

Wilt u meer informatie over M&L of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van:

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie of een afspraak.

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.