Revisiemeting

Maar zelden wordt een werk precies zo uitgevoerd als op de bouwtekening. Om een exact overzicht te hebben van de gerealiseerde situatie, wordt een revisiemeting uitgevoerd. M&L maatvoeren en landmeten is uw deskundige op het gebied van revisiemetingen. De gegevens uit de meting verwerken we in een duidelijke revisietekening. Zo behoudt u het overzicht.

Betrouwbare revisiemeting door M&L

M&L maatvoeren en landmeten is gespecialiseerd in het maken van revisiemetingen. Wij maken metingen van wegen, terreinen en gebouwen, maar ook van ondergrondse objecten als kabels, riolering en andere leidingen.

Voor revisie van het rioleringsstelsel wordt niet alleen de positie van de inspectieput gemeten, maar worden ook de B.O.B’s en de kolken door onze specialisten opgenomen. M&L maatvoeren en landmeten maakt gebruik van moderne inwintechnieken. De meetgegevens worden door onze tekenaars verwerkt tot een digitale, overzichtelijke tekening. M&L maatvoeren en landmeten begrijpt hoe belangrijk werk op maat voor u is.

M&L: professionals in werk op maat

De specialisten van M&L voeren graag een betrouwbare revisiemeting voor u uit. M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
foto 4b
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.