Uitzetwerk

Nauwkeurig uitzetwerk is uitermate belangrijk voor een goede uitvoering van uw bouwplannen. Onze professionele maatvoerders verzorgen dagelijks op diverse bouwplaatsen het uitzetwerk van funderingen, palenplannen en ankerplannen. M&L maatvoeren en landmeten is gespecialiseerd in nauwkeurig en betrouwbaar uitzetwerk.

Betrouwbaar uitzetwerk van M&L

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van uitzetwerk? M&L maatvoeren en landmeten kan u al bij de eerste stappen van het bouwproces ondersteunen. Voordat met heien of boren wordt gestart, plaatst M&L piketten op de juiste plek in de grond. Desgewenst verzorgen wij ook de paalstandcontrole. De positie van iedere paal geven we aan op een digitale autocadtekening. Uitzetwerk van M&L maatvoeren en landmeten is altijd uiterst nauwkeurig.

Akoestisch doormeten

M&L maatvoeren en landmeten is specialist in akoestisch doormeten; het controleren van de ‘integriteit’ van funderingspalen. Naast de stand van een betonnen funderingspaal, zijn ook de kwaliteit en de lengte van belang. Met speciale akoestische meetapparatuur testen de medewerkers van M&L betonnen funderingspalen op oneffenheden zoals scheuren. Ook de lengte kunnen we controleren. Voor het akoestisch doormeten van betonnen funderingspalen hanteert M&L de richtlijnen uit de ‘CUR Aanbeveling 109’. Hiermee bent u altijd verzekerd van betrouwbare meetgegevens.

M&L: sterk in uitzetwerk

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van uitzetwerk? Wilt u een gedetailleerde paalstandcontrole laten uitvoeren? Of wilt u uw betonnen funderingspalen akoestisch laten doormeten? M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
foto 7
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.