Aangeven bouwpeil

Op een bouwplaats geeft de gemeente vaak aan wat het bouwpeil is. Soms staat het bouwpeil niet op de bouwplaats aangegeven. In dit geval moet het bouwpeil bepaald worden vanuit een N.A.P.-bout, die soms honderden meters verderop staat. M&L maatvoeren en landmeten geeft uiterst secuur het bouwpeil aan, op elke gewenste plek of bouwplaats.

Exact aangeven bouwpeil door M&L

M&L maatvoeren en landmeten is specialist in het aangeven van het bouwpeil op bouwplaatsen. Door een gecontroleerde waterpassing brengen de professionals van M&L de N.A.P. hoogte naar de bouw toe. Vervolgens leggen we het meterpeil vast. Desgewenst kan M&L de peilen afschrijven op wanden of kolommen. Met M&L maatvoeren en landmeten bent u verzekerd van een betrouwbare maatvoering.

M&L: professionals in werk op maat

M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
foto 7
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.