Paalstandcontrole

M&L maatvoeren en landmeten weet hoe belangrijk werk op maat voor u is. Nauwkeurigheid en precisie, daar draait het om in ons vakgebied. M&L is specialist in paalstandcontrole. Wij garanderen een hoge nauwkeurigheid.

Gedegen paalstandcontrole door M&L

Een betrouwbaar palenplan staat aan de basis van elk bouwproces. Als de palen zijn aangebracht, is het belangrijk dat gecontroleerd wordt of de palen correct binnen de tolerantie staan. Werken met een tolerantie van nul millimeter is namelijk onmogelijk. Allerlei kleine factoren, zoals de grondgesteldheid van de bouwput en de exacte paalstelling, kunnen samen een afwijking veroorzaken. M&L maatvoeren en landmeten voert een uiterst nauwkeurige paalstandcontrole uit. De positie van iedere paal geven we aan op een digitale autocadtekening. Met deze informatie kan de constructeur maatregelen treffen om de misstand van de paal op te vangen in de fundering. M&L denkt graag een stap verder.

M&L: professionals in werk op maat

De specialisten van M&L voeren paalstandcontroles uiterst nauwkeurig uit. Een betrouwbare maatvoering staat aan de basis van elk bouwproces. M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
foto 7
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.