Training landmeten

M&L maatvoeren en landmeten is dé specialist op het gebied van landmeetkundig werk. Wij begrijpen als geen ander het belang van betrouwbare meetgegevens. Bent u op zoek naar een training tot landmeter of een training tot maatvoerder? M&L verzorgt professionele trainingen op het gebied van maatvoeren en landmeten.

Training op maat

Ieder bedrijf is anders. Iedere vraag is anders. Vanuit onze kennis, kunde en ervaring stelt M&L een training landmeten of een training maatvoeren op, die aansluit bij uw specifieke wensen. Samen met u bespreken we welke theoretische en praktische onderdelen aan bod moeten komen.

M&L biedt geen standaard trainingen; onze opleidingen worden altijd op maat samengesteld. Bij voorkeur gebruiken de kandidaten tijdens een training landmeten of maatvoeren de eigen apparatuur en software. Op deze manier leren zij alle ins en outs van de apparatuur waarmee zij in de praktijk werken.

M&L: professionals in werk op maat

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor een training tot maatvoerder of landmeter? Wij verzorgen theoretische én praktische trainingen op maat. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van grondwerk tot de laatste verdieping zijn onze maatvoerders een vertrouwd gezicht.
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.