Situatiemeting

Heel Nederland is in kaart gebracht. In grote lijnen is dat zeker waar. Toch is er vaak een reden om een gebied opnieuw in te meten. De professionele landmeters van M&L maatvoeren en landmeten verzorgen nauwkeurige situatiemetingen voor bijvoorbeeld overheden, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, constructeurs en architecten. M&L voert uw situatiemeting uiterst zorgvuldig uit.

Exacte situatiemeting door M&L

Is het voor de toekomstige ontwikkeling van uw gebied nodig om tot in detail te weten wat op welke plek staat? Zijn de grenzen van uw perceel al verschillende keren bijgesteld? Om een exact en kloppend beeld te krijgen van de huidige situatie, kunt u het perceel opnieuw in laten meten. De landmeters van M&L voeren dagelijks door heel Nederland situatiemetingen uit.

Voordat we starten met een situatiemeting, bespreken we graag met u wat het doel van de meting is. Met uw input bepalen onze specialisten wat er gemeten moet worden en tot in welk detail. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de juiste informatie. Het resultaat van de meting leveren wij vanzelfsprekend digitaal aan in het gewenste formaat, zoals autocad. Zo kunt u direct met de gegevens uit de situatiemeting aan de slag. M&L denkt graag een stap verder.

M&L: professionals in werk op maat

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van situatiemetingen? M&L maatvoeren en landmeten biedt u nauwkeurige en betrouwbare oplossingen op het gebied van maatvoeren en landmeten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van plan tot revisiemeting zijn onze landmeters een vertrouwd gezicht.
foto 4a
M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is.